Betalen

Paypal: Met PayPal, wanneer u deze optie selecteert bij het afrekenen, wordt u naar de website van PayPal geleid om ‘in te loggen’ en het getoonde bedrag te bekijken voordat u op ‘nu betalen’ klikt. Zodra u de transactie heeft voltooid, wordt u doorgestuurd naar www.tastycandles.nl

Houd er rekening mee dat we bij PayPal-betalingen de bestellingen alleen naar het PayPal-adres mogen sturen. Om deze reden moet u ervoor zorgen dat het afleveradres en het PayPal-adres hetzelfde zijn, anders zullen wij uw bestelling moeten annuleren.

Creditcard: De gegevens van de creditcard (nummer van de kaart, vervaldatum etc.) worden automatisch via een gecodeerd beveiligingssysteem doorgestuurd naar de Paymaster zonder dat Tasty Candles of derden op enigerlei wijze toegang hebben tot deze gegevens. Ook bij een eventuele terugbetaling kunnen de volledige creditcardgegevens niet bekend worden. Daarom is terugbetaling alleen mogelijk op de kaart waarmee de aankoop oorspronkelijk is gedaan. De financiële gegevens verbonden aan kredietkaarttransacties (nummer van de kaart, vervaldatum enz.) worden automatisch doorgestuurd met een gecodeerd bericht zonder dat Tasty Candles of een derde daar toegang toe heeft. Behalve in geval van terugbetaling bij eventuele retourzendingen, zal deze informatie nooit meer worden gebruikt.

De creditcardrekening wordt direct gedebiteerd, maar de betaling wordt gecontroleerd door onze serviceprovider. Wij mogen de bestelling pas verzenden als de betaling is geverifieerd.

Houd er ook rekening mee dat bij creditcardbetalingen het factuuradres en het afleveradres zowel binnen als buiten de EU moeten liggen.

Online veiligheid

www.tastycandles.nl gebruikt de beveiligingssoftware SSL (Secure Socket Layer). Dit is een asymmetrische coderingsmethode op het internet die uw creditcardgegevens beschermt tegen afluisteren of manipulatie terwijl uw creditcardgegevens worden verzonden. Het is dus onmogelijk voor onbevoegden om deze gegevens te lezen terwijl ze over het internet worden verzonden.